245

Liga belvita Breakfast chocolade biscuits

Energie voor de hele ochtend¹¹belVita ontbijtbijscuits zijn rijk aan langzaam verteerbaar zetmeel wat langzaam wordt vrijgegeven na vertering. Lees meer...

245
  • Prijs per kilo8,17
  • Inhoud 300 gram

Energie voor de hele ochtend¹¹belVita ontbijtbijscuits zijn rijk aan langzaam verteerbaar zetmeel wat langzaam wordt vrijgegeven na vertering. Consumptie van producten met een hoog gehalte langzaam verteerbaar zetmeel doet het bloedglucosegehalte minder stijgen na de maaltijd dan van producten met een laag gehalte langzaam verteerbaar zetmeel.5 Volkorengranen, met zorg gebakken.Bij belVita hebben we een passie voor ontbijtbiscuits. We werken nauw samen met onze graanboeren, waarmee we 5 volkorengranen selecteren. Gedurende een gecontroleerd bakproces worden de speciaal geselecteerde en voedzame granen tot lekkere ontbijtbiscuits gevormd. Het zijn de enige ontbijtbiscuits die wetenschappelijk bewezen langzaam koolhydraten vrijgeven gedurende 4 uur, als onderdeel van een gebalanceerd ontbijt.✓ Rijk aan granen ✓ Bron van vezels✓ Bron van calcium, magnesium en ijzer✓ Met volkorengranenEn dit is bewezen in meerdere wetenschappelijke studies met belVita ontbijtbiscuitsVrijgave van koolhydratenbelVita biscuits, bij het ontbijt gegeten, geven op een regelmatige wijze koolhydraten vrij gedurende 4 uur.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.