Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

359

Onze Trots Limburgse aardappelsalade

Gemaakt van krieltjes, lekker veel rundvlees en niet te veel mayonaise, wat zorgt voor de friszoete smaak. Puur genieten dus!

359
  • Prijs per kilo7,98
  • Inhoud 450 gram

Combineert goed met...

Jan Linders
Bbq worst naturel 4 stuks
299
Korengoud
Stokbrood parisien prestige 400 gram
143
Jan Linders
Kipdrumstick 4 op schaal
ca. 214

Productinformatie

Lekker bij de BBQ
De zomer is het ideale moment voor een BBQ of lekker lichte maaltijd. Met Onze Trots aardappelsalade zit u dan gegarandeerd goed! Ideaal als bijgerecht bij de lunch of BBQ.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.