799

Limburgse Landwijn Rivaner

Deze droge witte wijn uit het Limburgse Jekerdal is fris en levendig en smaakt uitstekend bij vis!

799
  • Prijs per 10,65
  • Inhoud 0

Productinformatie

Verfijnde smaak
Rivaner landwijn is een droge, fris fruitige wijn met een aromatisch karakter. Rivaner landwijn is een kruising van Riesling en Chasselas. De vroege rijping van de wijn geeft een milde bloemig geurende wijn met een verfijnd muskaatbouquet. in Duitsland is deze druif bekend als Müller Thurgau.

Limburgse landwijn
De wijnen van Hoeve Nekum sieren de wijnkaart van menig toprestaurant. Exclusief voor Jan Linders heeft Hoeve Nekum twee bijzondere Limburgse Landwijnen samengesteld, de Rivaner en Cuvée. Met deze mooie droge witte wijnen wordt uw aperitief of diner extra bijzonder. 

Limburgse Landwijn bij RTL Breakfast Club
Verskenner Alex van der Schaaf neemt u mee naar Wijngoed Hoeve Nekum in Maastricht. Hij laat daar zien hoe deze wijn wordt gemaakt en waarom Zuid-Limburg een ideale plek is voor een wijngaard.   


Kleur wit
Smaak wit droog
Druifsoort Rivaner
Alcohol 12.0%
Land Nederland
Lekker bij wit vlees, gevogelte, vis en schaaldieren


Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.