Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home Limburgse landwijnen

Limburgse landwijnen

Limburgse landwijnen van Hoeve Nekum, exclusief bij Jan Linders

Witte wijnen van Hoeve Nekum
De wijnen van Hoeve Nekum sieren de wijnkaart van menig toprestaurant. Exclusief voor Jan Linders heeft Hoeve Nekum twee bijzondere Limburgse witte landwijnen samengesteld, de Rivaner en Cuvée. Met deze mooie droge witte wijnen wordt uw aperitief of diner extra bijzonder.

Rode wijn uit Maastricht
Probeer ook eens de rode wijn van Hoeve Nekum: een heerlijke, fruitige, maar complexe Pinot Noir met lichte houtaroma's. 

Ontdek Limburgse Landwijn
Verskenner Alex van der Schaaf neemt u mee naar Wijngoed Hoeve Nekum in Maastricht. Hij laat daar zien hoe deze wijn wordt gemaakt en waarom Zuid-Limburg een ideale plek is voor een wijngaard.   

Ontdek de wijnen

De Cuvée landwijn is een halfdroge, licht parelende wijn met een klein zoetje. Het is een mooie aperitiefwijn. Op zoek naar een witte wijn bij het hoofdgerecht? Kies dan de Rivaner landwijn: een droge, fris fruitige wijn met een aromatisch karakter. Deze wijn is een kruising van Riesling en Chasselas. 

799
Limburgse Landwijn

Cuvée

750 mililiter
799
Limburgse Landwijn

Rivaner

750 mililiter
1299
Limburgse Landwijn

Pinot noir

750 mililiter