Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home Limburgse vlaaien

Korengoud Limburgse vlaaien

Limburgse vlaaien en taarten

De allerlekkerste Limburgse vlaaien van Nederland komen van onze bakker uit het Limburgse Sevenum. Al jaren worden deze Korengoud vlaaien geroemd als beste van Nederland! Kies uit ons ruime assortiment rastervlaaien, luxe vlaaien of kleine gebakjes.

Limburgse vlaai bestellen
Onze vlaaien worden elke nacht vers gebakken in onze bakkerij in het Limburgse Sevenum. Uiteraard met de beste ingrediënten en de beste kwaliteit. Bestel al onze Limburgse vlaaien, gebakjes en taarten makkelijk en snel via onze gebak bestelservice. Vandaag voor 10.00 uur besteld, is morgen vanaf 10.00 uur ophalen in jouw Jan Linders supermarkt. Handig voor de feestdagen, verjaardagen en andere feestjes!

Een greep uit ons vlaaienassortiment

Korengoud Progrestaart Korengoud Christoffeltaart

Korengoud Progrestaart 
Verkozen tot Beste Product van het jaar 2017/2018 in de categorie Banket! De Korengoud Progrestaart is opgebouwd uit krokante laagjes hazelnootschuim met chocolade, gevuld met slagroom en bestrooid met knapperige nogatine hazelnootstukjes. Deze luxe taart vind je in de diepvries. Korengoud Progrestaart is het lekkerste als hij nog een beetje bevroren is van binnen. 

Korengoud Christoffeltaart
Heerlijke krokante schuimlaagjes gevuld met een heerlijke chocoladeslagroom en bestrooid met chocolade snippers en een vleugje poedersuiker. Deze luxe taart vindt u in de diepvries. Korengoud Christoffeltaart is het lekkerste als hij nog een beetje bevroren is van binnen. 

Onze Trots rijstevlaai met slagroom - Jan Linders

Korengoud Limburgse fruittaarten - Jan Linders

Onze Trots rijstevlaai met slagroom
Een Limburgse gistdeegbodem gevuld met twee lagen smeuïge rijstvulling, afgewerkt met toefjes verse slagroom en rijkelijk bestrooid met melkchocoladeschaafsel. 

Korengoud Limburgse fruit- en appeltaart
Heerlijke roombotertaartje gevuld met Limburgse appels, frambozen en bosbessen. Bedekt met een raster waarop grove suikerkorrels zijn meegebakken. Ook verkrijgbaar met Limburgse appels, rozijnen en kaneel. Je vindt deze taarten in de diepvries. 

Korengoud Limburgse Kruimelvlaai

 

Korengoud luxe halve vlaaien - Jan Linders

Korengoud kruimel- en rastervlaaien
De lekkerste Limburgse kruimelvlaai komt van onze bakker uit het Limburgse Sevenum! Bereid met appel, aardbeien of pudding. Of kies een van onze Korengoud Limburgse abrikozen of kersen rastervlaai.

Korengoud luxe halve vlaaien
Verras uw gasten met heerlijke luxe vlaai. Kies uit Christoffel, abrikozen-speciaal, appel-citroen, bosvruchten, aardbeibavaroise of stroopwafelvlaai. Enkel verkrijgbaar als halve vlaaien.