Home Limburgse vlaaien

Korengoud Limburgse vlaaien

De allerlekkerste Limburgse vlaaien van Nederland komen van onze bakker uit het Limburgse Sevenum. Al jaren worden deze Korengoud vlaaien geroemd als beste van Nederland

Limburgse vlaai bestellen
Onze vlaaien worden elke nacht vers gebakken in onze bakkerij. Uiteraard met de beste ingrediënten en de beste kwaliteit. Bestel al onze Limburgse vlaaien, gebakjes en taarten makkelijk en snel via onze gebak bestelservice. Online bestellen en vers af te halen bij jouw Jan Linders supermarkt. Handig voor de feestdagen, verjaardagen en andere feestjes!

De lekkerste vlaaien en taarten

Abrikozen-Progresvlaai

Abrikozen-Progresvlaai

Deze heerlijke Limburgse vlaai wordt bereid met tradtionele bodem waarop de lekkerste abrikozen meebakken, bedekt met een verrukkelijke laag slagroom en bestrooid met krokante hazelnootschuimbrokken.

Bestel online >>

De lekkerste Rijstevlaai van Nederland

De lekkerste Rijstevlaai van Nederland

Onze Korengoud Rijstevlaai met slagroom is verkozen tot Beste Product van het jaar 2019-2020! Deze heerlijke Limburgse vlaai wordt gemaakt op een tradtionele vlaaibodem en gevuld met twee lagen overheerlijke smeuïge rijstevulling.

Bestel online >>

Christoffel- of Progrestaart

Christoffel- of Progrestaart

Ga je voor Progrestaart met krokante hazelnootschuimplakken en een royale laag room of de heerlijke Christoffeltaart met schuimplakken, chocoladeroom en -snippers?! Tip: deze luxe taarten uit de diepvries zijn een klein beetje bevroren het lekkerst. Haal 'm 15 min. vóór serveren uit de vriezer en snijd met een warm mes.

Lees meer >>

Korengoud kruimel- en rastervlaaien

Korengoud kruimel- en rastervlaaien

De lekkerste raster- en kruimelvlaaien komen uit Limburg! Kies uit ons ruime assortiment: appel, aardbeien, pudding, abrikozen, kersen of ga voor de puntenvlaai als je niet kunt kiezen!

Lees meer >>

Korengoud luxe vlaaien

Korengoud luxe vlaaien

Verras je gasten met een heerlijke luxe Limburgse vlaai. Kies uit christoffel, abrikozen-speciaal, appel-citroen, bosvruchten of ga voor een heerlijke rijstevlaai met slagroom.

Lees meer >>

Korengoud puntenvlaaien

Korengoud puntenvlaaien

Kun jij ook nooit kiezen welke vlaai je wilt? Onze bakkers hebben de oplossing: de Korengoud puntenvlaai! De 5 lekkerste smaken gecombineerd in één vlaai. Kies uit een combinatie van de lekkerste raster- of kruimelvlaaien of uit een combinatie van de 5 lekkerste luxe vlaaien.

Bestel online >>