Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

209

Lion Mini

NESTLÉ LION Mini is een kleine gevulde wafel met karamel en krokante granen reep omhuld met melkchocolade. Een stevig reepje met ruw uiterlijk. Deze Lees meer...
209
  • Prijs per kilo8,36
  • Inhoud 250 gram

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

NESTLÉ LION Mini is een kleine gevulde wafel met karamel en krokante granen reep omhuld met melkchocolade. Een stevig reepje met ruw uiterlijk. Deze uitdeelzak bestaat uit circa 12 individueel verpakte LION mini chocolade reepjes. - Om samen je tanden in te zetten. Bite it! - Deze zak bevat 13 LION mini candybars, ideaal om samen te delen. - 100% gecertificeerd duurzame cacao via het Nestlé Cocoa Plan in samenwerking met UTZ - Elke portie (1 portie = 1 mini) bevat 85 calorieën.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.