Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home Duurzaamheid Betrokkenheid in de buurt

Betrokkenheid in de buurt

Regionale betrokkenheid - Jan LindersDe lijfspreuk van onze oprichter, de heer Jan Linders, was: ‘Houd van de mensen, dan houden de mensen van jou’. Het zit in onze genen om actief betrokken te zijn bij de omgeving. 

Jan Linders Fonds
Het zit in ons om lokaal betrokken te zijn. Daarom is het Jan Linders Fonds opgericht: al onze supermarkten, het servicekantoor en distributiecentrum kiezen ieder jaar een nieuw lokaal goed doel. Vanuit het Jan Linders Fonds wordt een financiële bijdrage aan deze goede doelen geleverd, de supermarkten zelf zetten zich in en jij kunt ook helpen. Lees verder op www.janlindersfonds.nl.

Regionale verankering
Elke supermarkt is onderdeel van de wijk waarin ze gevestigd is. Dat zie je bijvoorbeeld terug in de klantgerichtheid van onze medewerkers. Ook bieden wij clubs en scholen uit de regio korting aan op hun boodschappen.

Samenwerking voedselbanken
Al onze supermarkten werken samen met regionale voedselbanken. Producten met een beperkte houdbaarheidsdatum of van onvoldoende kwaliteit voor verkoop, worden aan de voedselbanken ter beschikking gesteld. Met deze producten worden wekelijks enkele duizenden voedselpakketten samengesteld voor mensen die leven onder de armoedegrens. Bijkomend voordeel: Het verminderen van voedseloverschot belast het milieu minder.