Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home lunchtime

Vers belegde broodjes van Jan Linders


Maak je lunch eenvoudig compleet bij Jan Linders, want elke dag is het tussen 11.30 en 14.00 uur lunchtime in een groot deel van onze supermarkten*. Bij een vers belegd broodje of wrap van 3.00 euro krijg je een flesje water, melk of verse jus GRATIS!

Lunchtime bestellen
Een grote bestelling voor vrienden of collega's? Download dan het bestelformulier en plaats vervolgens telefonisch de bestelling bij een van de onderstaande supermarkten. 

Broodje van de maand
Iedere maand hebben we een verrassend broodje in onze keuken. Vraag onze collega's welk broodje we deze maand in de aanbieding hebben.

 

Zin in iets anders?
Dan hebben we verschillende wraps voor jou. Ook hierbij ontvang je een gratis flesje water, pakje melk of vers geperste jus tijdens onze lunchtime van 11.30 tot 14.00 uur. In de supermarkt vind je alle varianten.

 

Op zoek naar iets lichters?
Dan hebben we ook heerlijke yoghurt voor 1.25 euro. In de supermarkt vind je diverse variaties zoals yoghurt met vers fruit of met aardbeien. Vraag een van onze medewerkers naar het huidige assortiment.

 

 

Supermarkten met heerlijke vers belegde broodjes