Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home lunchtime

Vers belegde broodjes van Jan Linders


Maak je lunch eenvoudig compleet bij Jan Linders, want elke dag is het tussen 11.30 en 14.00 uur lunchtime in een groot deel van onze supermarkten*. Bij een vers belegd broodje van 2.95 euro krijg je een flesje water, melk of verse jus GRATIS!

Lunchtime bestellen
Een grote bestelling voor vrienden of collega's? Download dan het bestelformulier en plaats vervolgens telefonisch de bestelling bij een van de onderstaande supermarkten. 

Jan Linders Tartaarsaus
Wil je onze vers belegde broodjes zelf maken? Dat kan! Bij de Keuken van Jan Linders vind je namelijk onze Jan Linders Tartaarsaus voor maar 2.99 euro. Een frisse, romige saus met een zoetzure smaak die heerlijk is als dressing over je vers belegde broodjes.

Onze vers belegde broodjes

Supermarkten met heerlijke vers belegde broodjes