Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

289

Jan Linders Maatjesharing met ui

289
  • Prijs per 1,45
  • Inhoud 2 stuks

Combineert goed met...

Jan Linders
Brabants roggebrood
085
Jan Linders
Uien gesnipt
099
Korengoud
Bakkers boterpuntje wit
030

Productinformatie

Hollandse Nieuwe of maatjesharing
Hollandse Nieuwe is de Nederlandse benaming voor de eerste, jonge haring van het seizoen die geschikt is voor consumptie. Als de haring een vetgehalte van minstens 16% heeft, mag het Hollandse Nieuwe of maatjesharing heten. Ook moet de vis op de traditionele manier worden gekaakt, gezouten en gefileerd.

Haringseizoen
Het haringseizoen start elk jaar met de traditionele veiling van het eerste vaatje.

Recepten met haring

tl_files/content_resources/images/00 Weekproces/2015 Week 25/JL_web_versnieuws-hollandsnieuwe_210x245-wk25-2015-recept1.jpg tl_files/content_resources/images/00 Weekproces/2015 Week 25/JL_web_versnieuws-hollandsnieuwe_210x245-wk25-2015-recept2.jpg tl_files/content_resources/images/00 Weekproces/2015 Week 25/JL_web_versnieuws-hollandsnieuwe_210x245-wk25-2015-recept3.jpg

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Ingredienten

Ingrediënten :Ingrediënten: Haring (Clupea harengus, vangstmethode: Pelagische Trawler, gevangen in Noordoost Atlantische Oceaan FAO 27), 14% ui, zout.


Allergenen

  • bevat vis

Voedingswaarde

  • per 100g
  • Energie±703 kJ
  • Energie±169 kcal
  • Vet±11 g
  • waarvan verzadigd±2.6 g
  • waarvan enkelvoudig onverzadigd±5.1 g
  • waarvan meervoudig onverzadigd±1.8 g
  • Trans±0 g
  • Koolhydraten±1.1 g
  • waarvan suikers±1 g
  • SUGAD±0 g
  • waarvan polyolen±0 g
  • waarvan zetmeel±0 g
  • Voedingsvezel±0 g
  • Eiwitten±15 g
  • Natrium±0.8 g
  • Zout±2 g

* aanbevolen dagelijkse hoeveelheid


Bewaarinstructies

Gekoeld bewaren (max. 7°C). Na openen beperkt houdbaar


Bereidingsinstructies

na openen de haring circa 5 minuten laten staan om de smaak tot zijn recht te laten komen.


Land van oorsprong

Nederland


Verpakkingskenmerken

  • Kenmerk
  • MilieuMARINE_STEWARDSHIP_COUNCIL_LABEL

Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingHollandse maatjesharing 2 stuks met ui
  • Communicatie-adresAntwoordnummer 4200, 3500 VD Utrecht
  • ContactnaamPlus

Contact-informatie

  • Telefoon0800-222 44 43 (GRATIS)
  • WebsiteWWW.PLUS.NL

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.