239

Vismarine Maatjes haring met ui 2st

239
  • Prijs per 2,39
  • Inhoud 2 stuks
  • Land van herkomstNederland

Combineert goed met...

Jan Linders
Brabants roggebrood
085
Jan Linders
Uien gesnipt
099
Korengoud
Bakkers boterpuntje wit
035

Productinformatie

Hollandse Nieuwe of maatjesharing
Hollandse Nieuwe is de Nederlandse benaming voor de eerste, jonge haring van het seizoen die geschikt is voor consumptie. Als de haring een vetgehalte van minstens 16% heeft, mag het Hollandse Nieuwe of maatjesharing heten. Ook moet de vis op de traditionele manier worden gekaakt, gezouten en gefileerd.

Haringseizoen
Het haringseizoen start elk jaar met de traditionele veiling van het eerste vaatje.

Recepten met haring

tl_files/content_resources/images/00 Weekproces/2015 Week 25/JL_web_versnieuws-hollandsnieuwe_210x245-wk25-2015-recept1.jpg tl_files/content_resources/images/00 Weekproces/2015 Week 25/JL_web_versnieuws-hollandsnieuwe_210x245-wk25-2015-recept2.jpg tl_files/content_resources/images/00 Weekproces/2015 Week 25/JL_web_versnieuws-hollandsnieuwe_210x245-wk25-2015-recept3.jpg

Disclaimer
De ingrediƫnten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.