Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

102

Melkan Mango-passie drinkyoghurt 0% vet

TopVit drink is een lekkere magere drinkyoghurt die geen vet bevat. Deze drink bevat alleen van nature aanwezige suikers en door de toegevoegde vitaminen, het Lees meer...
102
  • Prijs per liter1,02
  • Inhoud 1000 mililiter

ingrediƫnten, voedingswaarde, etc.

Land van oorsprong

Nederland


TopVit drink is een lekkere magere drinkyoghurt die geen vet bevat. Deze drink bevat alleen van nature aanwezige suikers en door de toegevoegde vitaminen, het eiwit en het calcium past het in een verantwoord eetpatroon. Deze verse zuivel, gecombineerd met fris vruchtensap, maakt dat TopVit drink op elk moment van de dag heerlijk smaakt.

Disclaimer
De ingrediƫnten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.