Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

869

Martini Sparkling prosecco

Op naar het dorpje Prosecco, waar de zongeblakerde heuvels bezaaid zijn met Glera-druiven. In dit ideale klimaat kan de Glera-druif goed rijpen, wat in de fles Lees meer...
869
  • Prijs per liter11,59
  • Inhoud 750 mililiter

Productinformatie

Deze prosecco is zacht met licht fruitige aroma’s van de oorspronkelijke wijn, die samengaan met de delicate toetsen van groen appel. Zijn smaak is vol, harmonieus, elegant, met een frisse afdronk en met vlierbloesem op de achtergrond.

Kleur wit
Smaak mousserend
Druifsoort Glera
Alcohol 11.5%
Land Italië
Lekker bij de borrel


ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Allergenen

  • bevat zwaveldioxide en sulfieten

Land van oorsprong

Nederland


Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingMartini Prosecco D.O.C.
  • Communicatie-adresPiazza Luigi Rossi 2, 10023 Pessione, Torino, Italy
  • ContactnaamMartini & Rossi S.p.A.

Contact-informatie

  • WebsiteWWW.MARTINI.COM

Op naar het dorpje Prosecco, waar de zongeblakerde heuvels bezaaid zijn met Glera-druiven. In dit ideale klimaat kan de Glera-druif goed rijpen, wat in de fles zorgt voor een stimulerend aroma van appelen, vruchten en tijm dat hete zomerdagen van weerwoord dient. Gekoeld serveren of in een rode wijn glass met veel ijsblokjes.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.