Home De Meedenkers

Word Meedenker van Jan Linders

Denk mee en geef je mening!

Bij Jan Linders staan we graag dicht bij onze klanten. We vinden het belangrijk dat jouw supermarkt ook écht als jouw supermarkt voelt. Sluit je daarom aan bij De Meedenkers van Jan Linders; ons nieuwe online klantenpanel. Via korte vrijblijvende vragenlijsten denk je mee over alles wat er in en om onze supermarkten speelt.

Want… wie weet er méér over boodschappen doen bij Jan Linders dan jij? Denk je graag mee over het assortiment, onze acties, communicatie op de winkelvloer of de totale winkelbeleving? Dan ben jij De Meedenker die we zoeken. Met jouw mening en tips kunnen we onze supermarkten nóg beter maken!

Ik meld me ook aan voor De Meedenkers van Jan Linders  
 

Hoe werkt het?

  • Vul je gegevens in
    Vul je gegevens hier in en je bent aangemeld voor De Meedenkers. We gebruiken je gegevens alleen voor dit klantenpanel.

  • Je ontvangt regelmatig een online vragenlijst met leuke vragen
    Vul de vragenlijst in en geef je mening en suggesties. De vragen gaan over onderwerpen zoals: personeel, winkel, producten, folder, acties en aanbiedingen. Ook horen we graag je ideeën en tips!

  • Wij houden je op de hoogte
    Regelmatig informeren we je over de uitkomsten van de vragenlijsten en laten wij je weten wat we dankzij de mening en input van De Meedenkers hebben verbeterd. Je mening telt dus!

Waarom De Meedenkers van Jan Linders?

Bij Jan Linders willen we graag uniek zijn in smaak en beleving. We staan voor ‘Het voordeel van het zuiden’ en vinden het belangrijk onze klanten écht te kennen, zoals dat gaat in het zuiden.

Via De Meedenkers van Jan Linders verzamelen we de meningen, ideeën en suggesties van verschillende Jan Linders-klanten. Met deze informatie proberen we zoveel mogelijk te verbeteren. Zodat zoveel mogelijk mensen tevreden zijn én blijven over hun Jan Linders-supermarkt!

Waarom meedoen?

Als klant van Jan Linders zie en hoor je wat er gebeurt in onze supermarkten. Er zijn ongetwijfeld dingen die je opvallen. Bijvoorbeeld over de sfeer in de winkel, de kwaliteit van de producten, onze folder, acties en aanbiedingen en onze medewerkers.

Daarover horen we graag je mening, aan de hand van vragenlijsten die je maximaal 8-10 keer per jaar ontvangt en steeds vrijblijvend kunt invullen. Wellicht heb je een leuk idee, een slimme oplossing of een goede tip. Vertel het ons! Dan gaan wij ermee aan de slag. Wie weet voeren we jouw suggestie door. Of zie je straks jouw idee terug in de supermarkt!