Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

104

Melkan Magere melk

Melkan verse magere melk bevat geen vet en is van nature een belangrijke bron van eiwit, vitamine B2, B12 en calcium. Eiwit en calcium dragen, in combinatie met Lees meer...
104
  • Prijs per liter1,04
  • Inhoud 1000 mililiter

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Land van oorsprong

Nederland


Melkan verse magere melk bevat geen vet en is van nature een belangrijke bron van eiwit, vitamine B2, B12 en calcium. Eiwit en calcium dragen, in combinatie met gevarieerde voeding en voldoende beweging, bij aan de instandhouding van sterke botten. Een gevarieerde voeding bevat circa 450 ml zuivel per dag.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.