Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

094

g'woon Mergkoekjes

√ helpt de tanden en het tandvlees schoon en gezond te houden √ verrijkt met vitaminen en mineralen Mergkoekjes van g'woon helpen de tanden en het Lees meer...
094
  • Prijs per kilo1,88
  • Inhoud 500 gram

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Ingredienten

Ingrediënten :Samenstelling Granen, oliën en vetten, vlees en dierlijke bijproducten, plantaardige bijproducten, suikers en mineralen. Analytische bestanddelen Vocht 10.0% Eiwit 12.0% Ruwe oliën en vetten 10.0% Ruwe as 3.0% Ruwe celstof 1.0% Toevoegingen per kg Nutritionele toevoegingen: Vitamine A, Retinylacetaat 5000 IE Vitamine D3, Cholecalciferol 500 IE Vitamine E, dl-alfa-Tocopheryl acetaat 50 mg Koper (als koper(II)sulfaat, pentahydraat) 1.8 mg Met antioxidanten en kleurstoffen. Voedingsadvies Kleine honden 4-5 stuks Gemiddelde honden 8-10 stuks Grote honden 15-18 stuks Geef de koekjes als snack of als beloning tussen de maaltijden door. Zorg altijd voor voldoende vers en schoon drinkwater. Geproduceerd in de EU.


Allergenen

  • bevat glutenbevattende granen

Bewaarinstructies

Koel en droog bewaren.


Bereidingsinstructies

Voedingsadvies Kleine honden 4-5 stuks Gemiddelde honden 8-10 stuks Grote honden 15-18 stuks Geef de koekjes als snack of als beloning tussen de maaltijden door. Zorg altijd voor voldoende vers en schoon drinkwater.


Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • Omschrijvingg'woon mergkoekjes 500 g
  • Communicatie-adresAntwoordnummer 3500, 4140 VH Beesd
  • Contactnaamg'woon

√ helpt de tanden en het tandvlees schoon en gezond te houden √ verrijkt met vitaminen en mineralen Mergkoekjes van g'woon helpen de tanden en het tandvlees van je hond schoon en gezond te houden. Bovendien zijn de mergkoekjes verrijkt met vitaminen en mineralen. Je hond geniet dus van een lekker tussendoortje vol goede voedingsstoffen!

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.