Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home Alles voor Moederdag

Zondag 12 mei het weer Moederdag, noteer snel in je agenda! Het moment om je moeder in het zonnetje te zetten. Vind je het lastig om een kleinigheidje te bedenken? Wij helpen je een handje! Bij jouw supermarkt vind je alles wat je nodig hebt om je moeder te verrassen. Van een ontbijt op bed tot de beste wijnen en een mooie bos bloemen. 

Of ga je zelf aan de slag? Op proefhetzuiden.nl vind je de beste Moederdag-recepten en -inspiratie!

Vlaaitje met heerlijke Rousseau-chocolade!

Vlaaitje met heerlijke Rousseau-chocolade!

Nieuw en exclusief bij Jan Linders! Bijzonder vlaaitje met de heerlijke chocolade van Rousseau! Gebakken op krokante wenerbodem, gevuld met smeuïge chocolaag, volle chocobavaroise en bestrooid met heerlijke stukjes Rousseau chocolade. Dat wordt smullen! Verkrijgbaar vanaf maandag 6 mei.

Nog meer vlaai & gebak >>


Zelf aan de slag

Zelf aan de slag

Verras je moeder met zelfgemaakt ontbijtje, lunch of heerlijke taart, daar zijn moeders gek op! Op Proef het Zuiden vind je de lekkerste Moederdag-recepten en -inspiratie. 

Recepten & inspiratie >>

Speciaal voor mama

Héél veel voordeel voor mama! Bekijk hieronder een greep uit ons Moederdag-assortiment met de beste acties. 

145
Lay's

Chips paprika

225 gram
15.49 799
799
Warsteiner

Premium pilsener 24 x 30cl

720 centiliter
Bekijk aanbieding:
Warsteiner Premium Pilsener
499
Cruse selection

Selection Chardonnay 75 cl

750 mililiter
3.50 263
263
Jan Linders

Hamburgers 2 op schaal

250 gram
030
Korengoud

Kaiserbroodje

1 stuk
5.09 399
399
La Trappe

Tripel

75 centiliter
999
999
Onze Trots

Aardbeienvlaai slagroom

1 stuk
705
Douwe Egberts

Koffiebonen aroma variaties espresso

500 gram

Nog meer cadeau-ideeën

Onderstaande acties zijn geldig van maandag 6 mei t/m zondag 12 mei in al onze supermarkten.

Een bloemetje doet het altijd goed

Een bloemetje doet het altijd goed

Iedere moeder houdt van een bloemetje. Verras mama met een prachtige bos grootbloemige rozen! Verkrijgbaar vanaf dinsdag 7 mei in onze supermarkten.

Nog meer voordeel >>

Wijntje voor mama

Wijntje voor mama

Op zoek naar een heerlijk wijntje voor mama? Ga voor Italiaans! Almarosa Primitivo (rood) of Almarosa Grillo (wit) zijn zeer geliefde wijnen én nu extra voordelig. Kun je mama blij maken met twee wijntjes!

Alle wijnen >>

Verras mama met een heerlijk ontbijtje op bed. Pers een glaasje jus d'orange, een schaaltje vers fruit, bak deze mooie Moederdag-broodjes af en zorg voor haar lievelings-beleg. Een perfecte start van Moederdag!

Meer ontbijt-inspiratie >>