Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

180

Campina Monchou zacht & luchtig

MonChou Zacht & Luchtig is heerlijk romig en lekker door de pasta en soep of als basis voor saus. Het is verpakt in een kuipje waardoor het makkelijk te bewaren is. Lees meer...
180
  • Prijs per kilo9,00
  • Inhoud 200 gram

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Land van oorsprong

Frankrijk


MonChou Zacht & Luchtig is heerlijk romig en lekker door de pasta en soep of als basis voor saus. Het is verpakt in een kuipje waardoor het makkelijk te bewaren is. Door de zachte en luchtige structuur is MonChou Zacht & Luchtig makkelijk in gebruik. Je schept er zo een lepeltje uit en mengt het door pasta en soep. Ook is het een heerlijke basis voor saus. Heb je MonChou ook wel eens gebruikt als bodem op je wrap?

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.