Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

129

Mort subite Kriek lambic

Dit is wat elke kleine kriek wil worden als ze groot is! Deze zoetste Kriek Lambic (4%) van de familie is een blend van jonge Lambic voor de zottigheid, 1 jaar oude Lees meer...
129
  • Prijs per liter5,16
  • Inhoud 25 centiliter

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Ingredienten

Ingrediënten: water, kriekensap & krieken (23%), GERSTEMOUT, TARWE, suiker, aroma's, hop


Allergenen-statement

GERSTEMOUT, TARWE


Allergenen

  • bevat glutenbevattende granen
  • bevat gerst

Bewaarinstructies

Koel en donker bewaren Vanaf 18 jaar en ouder Let op: niet rijden en drinken


Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingMort Subite Kriek Lambic
  • Communicatie-adresLierput 1, B-1730 Asse, België
  • ContactnaamBrouwerij Mort Subite

Dit is wat elke kleine kriek wil worden als ze groot is! Deze zoetste Kriek Lambic (4%) van de familie is een blend van jonge Lambic voor de zottigheid, 1 jaar oude Lambic boordevol verse krieken voor de frisheid en 3 jaar oude Lambic voor de nodige ervaring en die typische lichtzure toets.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.