173

Mr Proper Lemon

Mr Propre Ultra Power geconcentreerde allesreiniger is revolutionair voor je schoonmaakroutine. Het is een baanbrekende reinigingstechnologie die 100% Lees meer...
173
  • Prijs per liter4,33
  • Inhoud 400 mililiter

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Land van oorsprong

Italië


Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingMr Propre GEL BASE CLEANING PRODUCT LEMON 400ML

Mr Propre Ultra Power geconcentreerde allesreiniger is revolutionair voor je schoonmaakroutine. Het is een baanbrekende reinigingstechnologie die 100% vuil en vet verwijdert (getest op vrijwel alle oppervlakken en vuiltypes, met volledige verwijdering als resultaat). Zo sterk dat het per druppel twee keer zoveel reinigingsvermogen heeft, in vergelijking met andere verdunde allesreinigers. Deze geconcentreerde reiniger is speciaal ontwikkeld voor een schitterend schoonmaakresultaat en glans voor je vloeren en andere oppervlakken. Zijn perfect gebalanceerde formule helpt je om de hardnekkigste vlekken op de vloer en andere oppervlakken te verwijderen, zonder dat er één druppel verloren gaat. Zo kun je moeiteloos opgedroogde voedselresten en hardnekkig vet verwijderen, vloeren dweilen en je badkamer laten glanzen. Je kunt deze oppervlaktereiniger bijna overal gebruiken: voor houten vloeren, in de badkamer, in de keuken, voor de oven, voor het aanrecht, de kasten en granieten gootstenen en zelfs de roestvrijstalen afzuigkap. Mr Propre Ultra Power is een allesreiniger: een vloerreiniger, een badkamerreiniger, een gootsteenreiniger en een keukenreiniger.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.