279

Dubro Multi ontvetter spray

Dubro Multi Ontvetter is een superkrachtige geconcentreerde ontvetter die effectief is op alle soorten vuil. Het verwijdert zelfs verbrand en aangekoekt Lees meer...

279
  • Prijs per 4,29
  • Inhoud 0
  • Land van herkomstItalië

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingONTVETTER SPRAY
  • ContactnaamBOLTON NEDERLAND BV

Dubro Multi Ontvetter is een superkrachtige geconcentreerde ontvetter die effectief is op alle soorten vuil. Het verwijdert zelfs verbrand en aangekoekt vet. Dubro Multi Ontvetter is eenvoudig af te spoelen en zorgt voor de beste resultaten met een minimum aan inspanning. Het verwijdert krachtig vuil en vet op diverse oppervlakken, zoals ovens, afzuigkappen, fornuizen, werkbladen, gootstenen, tuinmeubelen, barbecues en fiets-en autovelgen. En is ook perfect geschikt als voorbehandeling voor vetvlekken op kleding (bv. kragen, manchetten). Daarnaast heeft Dubro Multi Ontvetter een frisse citroengeur.Dubro Mult Ontvetter is o.a. geschikt voor:- oven- afzuigkap- tuinmeubel- autovelgVerwijdert vuil en hardnekkig vet van alle oppervlakken** Niet gebruiken op: doorzichtig plastic, geverfde en kwetsbare oppervlakken, linnen en wol. Bij twijfel proberen op een onopvallende plaats.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.