Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

209

Derlon Nachtcrème

Q10 Nachtcrème is geschikt voor ieder huidtype. De verzorgende bestanddelen zoals vitamine E en shea butter helpen de huid gedurende de nacht te herstellen Lees meer...
209
  • Prijs per liter41,80
  • Inhoud 50 mililiter

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Land van oorsprong

Nederland


Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingDerlon nachtcreme 50 ml

Q10 Nachtcrème is geschikt voor ieder huidtype. De verzorgende bestanddelen zoals vitamine E en shea butter helpen de huid gedurende de nacht te herstellen en houden deze zacht en soepel. De toevoeging van het co-enzym Q10 met antioxyderende werking zorgt ervoor dat de diepte van je rimpels zichtbaar verminderd wordt. Bovendien werkt het hydraterend en stimuleert het de energievoorziening van je huid.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.