429

Nalys Huishoudrol blitz

60% groter** dan een standaard keukenpapier.Ontdek Nalys Expert!De vellen van Nalys Expert zijn speciaal ontworpen om het meest hardnekkige vuil weg te Lees meer...

429
  • Prijs per 4,29
  • Inhoud 1 rol
  • Land van herkomstBelgië

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Land van oorsprong

Frankrijk


60% groter** dan een standaard keukenpapier.Ontdek Nalys Expert!De vellen van Nalys Expert zijn speciaal ontworpen om het meest hardnekkige vuil weg te nemen. Met maar liefst 3 lagen is elk vel stevig en absorberend genoeg om elke schoonmaaktaak tot een perfect einde te brengen.De extra grote vellen en de rol die 3x zo lang is als een gewone rol keukenpapier, zorgen voor een sneller en schoner schoonmaakresultaat.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.