Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

365

Nalys Toiletpapier velours maxi

Super stevig, extra zacht ! Dankzij de fluwelen kussentjes is Nalys Velours zo zacht en sterk dat je minder vellen kan gebruiken dan bij gewoon toiletpapier. Lees meer...
365
  • Inhoud 6 stuks

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Land van oorsprong

Frankrijk


Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingNalys Velours toiletpapier 6 rollen

Super stevig, extra zacht ! Dankzij de fluwelen kussentjes is Nalys Velours zo zacht en sterk dat je minder vellen kan gebruiken dan bij gewoon toiletpapier. Bovendien biedt Nalys Velours u nog meer zachtheid voor een gevoelige huid dankzij de lotion van katoenextracten.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.