159

Napoleon Dropfruit duo

Een heerlijke lange smaaksensatie en verrassend poeder in de kern. Individueel verpakt, om uit te delen en om makkelijk mee te nemen. Naast de fruitkogels en Lees meer...

159
  • Prijs per kilo9,09
  • Inhoud 0.18 kilogram
  • Land van herkomstNederland

Een heerlijke lange smaaksensatie en verrassend poeder in de kern. Individueel verpakt, om uit te delen en om makkelijk mee te nemen. Naast de fruitkogels en kogels met drop-, cola en zwartwitsmaak zijn er nu ook twee varianten drop-fruit duo's. Heerlijke kogels met een dubbelsmaak van fruit en drop.

Disclaimer
De ingrediƫnten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.