Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

269

Nature Moments Shampoo Maroccan argan oil

Moroccan Argan Oil & Macadamia Oil Repair & Nutrition Shampoo De niet-vette formule met Marokkaanse Arganolie en Macadamia olie voedt en herstelt droog en Lees meer...
269
  • Prijs per liter10,76
  • Inhoud 250 mililiter

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Land van oorsprong

Duitsland


Moroccan Argan Oil & Macadamia Oil Repair & Nutrition Shampoo De niet-vette formule met Marokkaanse Arganolie en Macadamia olie voedt en herstelt droog en beschadigd haar in de diepte. Voor zichtbaar hersteld en soepel haar.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.