Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

499

Nava Real Rueda verdejo


499
  • Prijs per liter6,65
  • Inhoud 750 mililiter

Productinformatie

Verse heldere aroma’s van tropisch fruit, perzik, citrus en een lichte anijs afwerking. Soepel in de mond, vol maar evenwichtig door een uitstekende zuurgraad en fijne bloemen en kruidachtig fruit karakter.

Kleur witgeel
Smaak wit fruitig
Druifsoort Verdejo, Viura
Alcohol 12.5%
Land Spanje
Lekker bij salades, wit vlees of Oriëntaalse gerechten


ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Allergenen

  • bevat zwaveldioxide en sulfieten

Marketing informatie

Real. Verdejo 2013. Denominacion de origen.


Variatietip

Perfect as an aperitif or to combine with sea food, salads and spicy oriental dishes.


Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • Omschrijvingdo rueda white wine 750ml
  • Communicatie-adresR.E.N 3631/VA-Nava del Rey Valladolid, Espana.
  • ContactnaamBodegas Aldial

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.