Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

ca. 318

Nectarine los

Proef de zomer met onze nectarines! Een heerlijke zoete vrucht die goed past in zoete nagerechten of lekker uit het vuistje. 

ca. 318

Het gewicht is een indicatie, het uiteindelijke gewicht kan iets afwijken. Daarom is de prijs een indicatie.

  • Prijs per kilo3,18
  • Inhoud ca. 1000 gram
  • Land van herkomstSpanje

Combineert goed met...

Coppenrath
Tortelletes
099
Jan Linders
Bramen
287
Galbani
Mascarpone
239

Productinformatie

Perzik of nectarine?
Perziken en nectarines lijken ontzettend veel op elkaar. Het enige verschil zit 'm in de schil. Een perzik voelt wat pluizig aan, een nectarine is glad. 

Nectarines kopen
Een nectarine hoort stevig aan te voelen en de schil moet glad zijn. Bewaar nectarines in de koelkast, dan kunt u ze ongeveer drie dagen bewaren. 

Contact-informatie

Communicatie-adres Postbus 72, 5854 ZH Nieuw Bergen
Contactnaam Jan Linders b.v.

Disclaimer
De ingrediƫnten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.