Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home Het voordeel van het zuiden Nergens Goedkoper garantie

Hoe werkt de Nergens Goedkoper garantie?

De prijzen van onze producten met het Nergens Goedkoper label controleren wij elke dag, zodat je altijd de laagste prijs betaalt voor jouw favoriete producten. Kom je hetzelfde product in een andere supermarkt goedkoper tegen? Dan passen wij de prijs aan en ontvang jij het product gratis. Dat is onze Nergens Goedkoper garantie!

Bekijk hieronder de voorwaarden van deze garantie.

  • De garantie geldt alleen voor exact hetzelfde product (merk, verpakking, smaak, inhoud).
  • De garantie geldt alleen voor producten met het Nergens Goedkoper label.
  • De garantie geldt niet voor acties (tijdelijke aanbiedingen/prijsverlagingen).
  • De garantie geldt alleen in vergelijking met supermarkten uit dezelfde vestigingsplaats als de Jan Linders supermarkt. De vestigingsplaats wordt gedefinieerd als de bebouwde kom waarin de winkel zich bevindt en is niet hetzelfde als 'de gemeente'. 
  • Een kassabon van de aankoop geldt als bewijs voor de melding van een lagere prijs. Deze dient overhandigt te worden en uit dezelfde week te dateren als de melding.
  • Per klant geldt maximaal 1 artikel gratis.
  • Prijsverlagingen worden, na controle, binnen 2 werkdagen doorgevoerd.