Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

199

Nestle NESTLÉ DREUMESMELK 1+ Babymelk 12+ Maanden 1 L

NESTLÉ® Dreumesmelk is de groeimelk die speciaal is afgestemd op de behoeften van je kleine ontdekker vanaf 1 jaar. NESTLÉ® Dreumesmelk bevat ijzer en 13 Lees meer...
199
  • Prijs per liter1,99
  • Inhoud 1000 mililiter

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Land van oorsprong

Spanje


NESTLÉ® Dreumesmelk is de groeimelk die speciaal is afgestemd op de behoeften van je kleine ontdekker vanaf 1 jaar. NESTLÉ® Dreumesmelk bevat ijzer en 13 vitaminen (waaronder vitamine D) en bevat minder eiwit en verzadigd vet dan in koemelk. Schenk jouw dreumes zijn eigen ‘op maat' gemaakte groeimelk met NESTLÉ® Dreumesmelk! Goed om te weten: NESTLÉ® Dreumesmelk 1+ bevat in vergelijking met volle koemelk: - 44% minder eiwit - 63% minder verzadigt vet - 30% minder zout - IJzer - Vitamine D Het is belangrijk dat je kindje een gezond eetpatroon ontwikkelt. NESTLÉ® Dreumesmelk 1+ is hier een zeer geschikt onderdeel van. Goed om te weten: Uitgebalanceerde voedingsstoffen Immunonutriënten: ijzer, zink, vitamine A & C Belangrijke mineralen en vitaminen die helpen de natuurlijke weerstand van je kindje dag in dag uit te ondersteunen. Vitamine D Draagt bij aan de normale functie van het immuunsysteem en helpt bij de opbouw van sterke botten. Calcium Belangrijk voor de ontwikkeling van botten. Essentieel vetzuur α-linoleenzuur is belangrijk voor de ontwikkeling van het zenuwstelsel. Handig & lekker Nu met handige schroefdop voor nog meer gemak: veilig, hygiënisch en gemakkelijk te schenken zonder knoeien. Lekker door de zachte vanillesmaak.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.