Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

399

New Wave Boost it volume mousse

Geeft je haar een volumeboost. Wil je een volumeboost met bescherming tegen hitte van stylingapparaten? New Wave Volume Haarmousse brengt meer volume in je Lees meer...
399
  • Prijs per liter19,95
  • Inhoud 200 mililiter

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Land van oorsprong

België


Geeft je haar een volumeboost. Wil je een volumeboost met bescherming tegen hitte van stylingapparaten? New Wave Volume Haarmousse brengt meer volume in je haar. De lichtgewicht formule behoudt het volume in je haar en werkt je kapsel af met een dosis glans. Bovendien helpt de mousse te beschermen tegen hitte van het stylen met haardroger en stijltang. • Helpt te beschermen tegen hitte van stylingapparaten. • De lichtgewicht formule behoudt het volume in je haar. • Bezorgt je haren een dosis glans.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.