Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

365

New Wave Ultra strong fix 'n go gel

Ultra sterke versteviging. Wil je een snelle en ultra sterke versteviging? De Ultra Strong Rock & Hold Gel geeft structuur, en accentueert je haar. Het bevat Lees meer...
365
  • Prijs per liter36,50
  • Inhoud 100 mililiter

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Land van oorsprong

Verenigde Staten


Ultra sterke versteviging. Wil je een snelle en ultra sterke versteviging? De Ultra Strong Rock & Hold Gel geeft structuur, en accentueert je haar. Het bevat een snel drogende formule en behoudt je look tot wel 20 uur lang. Bovendien maakt de gel je haar niet vet, plakt niet en is makkelijk uit te wassen. • Snel drogende formule. • Behoudt je look tot wel 20u lang. • Maakt je haar niet vet en plakt niet. • Makkelijk uit te wassen.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.