Albert Heijn Jan Linders neemt Jumbo-vestiging in Sprang-Capelle over

Albert Heijn Jan Linders neemt Jumbo-vestiging in Sprang-Capelle over

Albert Heijn Jan Linders neemt Jumbo-vestiging in Sprang-Capelle over

Nieuw-Bergen, 26 maart 2023 - Albert Heijn Jan Linders neemt de supermarkt aan de Van der Duinstraat in Sprang-Capelle over van Jumbo. De supermarkt zal medio juni compleet worden verbouwd naar Albert Heijn Jan Linders. De medewerkers blijven in de supermarkt werkzaam en zijn hierover inmiddels geïnformeerd. De overeenkomst zal op korte termijn ter goedkeuring worden voorgelegd aan de Autoriteit Consument en Markt.

Albert Heijn Jan Linders is blij dat zij het fijne team wat werkzaam is in deze supermarkt gaat opnemen in het familiebedrijf. De aankomende collega’s zijn de afgelopen dagen persoonlijk op de hoogte gebracht, waarbij alle arbeidscontracten vanzelfsprekend worden gerespecteerd. Het gevolg is dat het familiebedrijf zal groeien naar ruim 6.000 collega’s. Direct na de sleuteloverdracht zal de winkel volledig omgebouwd worden naar de allernieuwste Albert Heijn-formule. 

Ferry Moolenschot, algemeen directeur: “Ik ben heel blij dat we deze supermarkt in Sprang-Capelle hebben kunnen verwerven en dat na een grondige verbouwing dit top team onderdeel van ons familiebedrijf gaat worden. Wat het extra speciaal maakt is dat deze winkel in mijn geboortedorp staat.”

Familiebedrijf Albert Heijn Jan Linders

Het familiebedrijf Jan Linders bestaat uit 55 Albert Heijn Jan Linders supermarkten verspreid door Limburg, Noord-Brabant en Gelderland. Jan Linders en Albert Heijn zijn medio 2023 een samenwerking aangegaan, waarbij het familiebedrijf Jan Linders verder is gegaan als franchiseondernemer van Albert Heijn. Jan Linders blijft met deze stap een krachtige speler in het Zuiden van Nederland. In de supermarkten is het sterke van Albert Heijn gecombineerd met het beste van Jan Linders. Dit omvat onder andere de meest aantrekkelijke bonusaanbiedingen, ruim 2.000 populaire AH Prijsfavorieten met een altijd lage prijs, een uitgebreid assortiment en heerlijke Onze Trots producten van Jan Linders. Zoals lekkere vlaaien en vloerbroden en het meest uitgebreide assortiment speciaalbieren. Dat is het voordeel van samen in het zuiden.