Ruim 142.000 euro voor goede doelen

Ruim 142.000 euro voor goede doelen

Ruim 142.000 euro voor goede doelen

Nieuw-Bergen, 26 januari 2024 – Het Jan Linders fonds heeft in 2023 in samenwerking met de lokale goede doelen 142.923 euro opgehaald! Afgelopen weekend is in elke deelnemende Albert Heijn Jan Linders supermarkt de cheque overhandigd aan het lokale doel dat zij steunen. 

Dit bedrag is opgehaald dankzij een aantal collectieve acties en lokale acties, georganiseerd door de goede doelen zelf in samenwerking met de supermarkten.

Nieuwe en verkochte supermarkten
Het afgelopen jaar heeft Jan Linders haar winkels omgebouwd tot Albert Heijn Jan Linders.
44 oude Jan Linders winkels zijn inmiddels omgebouwd. Daarnaast zijn er 10 Albert Heijn winkels aangekocht door de nieuwe franchiseondernemer van Albert Heijn. Deze tien supermarkten hebben het afgelopen jaar nog geen goed doel gesteund namens het Jan Linders fonds. 

Daarnaast zijn er ook diverse Jan Linders supermarkten verkocht aan o.a. Jumbo en Plus. Voor deze winkels is de opbrengst van het goede doel reeds eerder uitgereikt. Het Jan Linders fonds heeft ook een schenking van 250 euro gedaan aan ieder goed doel uit deze betrokken supermarkten als tegemoetkoming voor de vervroegde beëindiging. 

De toekomst van het Jan Linders fonds
Vanaf medio 2024 zal de invulling van het Jan Linders fonds er anders uit gaan zien. Bij deze nieuwe vorm van het Jan Linders fonds sluiten ook alle nieuwe supermarkten aan. Over de nieuwe invulling maakt Jan Linders in het voorjaar meer bekend.