Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

174

Ocean Spray Cranberry classic

De rijpe en robijnrode cranberries worden zorgvuldig geselecteerd om deze verfrissend, zoet-zure drank te creëren. De Vitamine C in deze drank draagt bij Lees meer...

174
  • Prijs per liter1,74
  • Inhoud 1000 mililiter
  • Statiegeld0,25

De rijpe en robijnrode cranberries worden zorgvuldig geselecteerd om deze verfrissend, zoet-zure drank te creëren. De Vitamine C in deze drank draagt bij aan het behoud van een gezond immuunsysteem.††De Vitamine C†† in een portie per dag draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem, als onderdeel van gevarieerde en gebalanceerde eetgewoonten en een gezonde levensstijl.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.