Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

799

Offley Port white

Offley Porto White heeft een aantrekkelijke goudgele kleurschakering en een intens aroma waarin bloemachtige, perzik, marmelade en nootachtige tonen Lees meer...
799
  • Prijs per liter10,65
  • Inhoud 750 mililiter

Productinformatie

Offley White bevat een uitgebalanceerd zuurtje en een zachte smaak.

Kleur strowit
Smaak port/vermouth
Druifsoort Malvasia
Alcohol 19.5%
Land Portugal
Lekker bij gezouten amandel, borrelhapjes of gedroogde vruchten


ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Allergenen

  • bevat zwaveldioxide en sulfieten

Land van oorsprong

Nederland


Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingWhite Porto
  • Communicatie-adresV.N. Gaia, Portugal
  • ContactnaamSographe Vinos S.A.

Contact-informatie

  • WebsiteWWW.SOGRAPHE.PT

Offley Porto White heeft een aantrekkelijke goudgele kleurschakering en een intens aroma waarin bloemachtige, perzik, marmelade en nootachtige tonen domineren. Het rijpingsproces op eiken zorgt voor een veredeling, waardoor de rijkheid en complexiteit alleen maar toeneemt. In de mond komt vooral de harmonie tussen zuur en zoet naar voren, resulterend in een zacht kabbelende, elegante afdronk.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.