Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

077

Ok€ Aardappelschijfjes

077
  • Inhoud 1000 gram

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Ingredienten

97% Aardappelen, palmolie.


Allergenen

  • vrij van schaaldieren
  • vrij van ei
  • vrij van vis
  • vrij van melk
  • vrij van noten
  • vrij van aardnoten (pinda’s)
  • vrij van sesamzaad
  • vrij van zwaveldioxide en sulfieten
  • vrij van glutenbevattende granen
  • vrij van soja
  • vrij van selderij
  • vrij van mosterd
  • vrij van cacao
  • vrij van koriander
  • vrij van lupine
  • vrij van maïs
  • vrij van peulvruchten
  • vrij van rogge
  • vrij van wortel
  • vrij van weekdieren
  • vrij van tarwe
  • vrij van gerst
  • vrij van kamut
  • vrij van haver
  • vrij van spelt
  • vrij van lactose
  • vrij van amandelen
  • vrij van cashewnoten
  • vrij van hazelnoten
  • vrij van macadamianoten
  • vrij van pecannoten
  • vrij van paranoten
  • vrij van pistachenoten
  • vrij van walnoten

Voedingswaarde

  • per 100g
  • Energie±532 kJ
  • Energie±126 kcal
  • Vet±2.6 g
  • waarvan verzadigd±1.3 g
  • waarvan enkelvoudig onverzadigd±1 g
  • waarvan meervoudig onverzadigd±0.2 g
  • Trans±0.013 g
  • Koolhydraten±22.2 g
  • waarvan suikers±0.6 g
  • Voedingsvezel±2.4 g
  • Eiwitten±2.3 g
  • Natrium±0.04 g
  • Zout±0.11 g

* aanbevolen dagelijkse hoeveelheid


Bewaarinstructies

Bewaren bij -18°C of lager. Na ontdooien niet opnieuw invriezen.


Bereidingsinstructies

Friteuse : De aardappelschijfjes vooraf niet laten ontdooien. Frituurvet of olie verhitten (175°C) en de aardappelschijfjes in kleine porties in ca. 4-6 minuten goudbruin laten bakken. Korte tijd laten lekken. Zout naar smaak toevoegen. Oven : De oven voorverwarmen op 220°C. Leg de aardappelschijfjes in het midden van de ovenplaat op bakpapier en laat ze in ca. 15-20 minuten gaar bakken. Halverwege omdraaien. Koekenpan : Op een laag vuur de aardappelschijfjes ca. 10 minuten bakken. Regelmatig keren.


Land van oorsprong

België


Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • Communicatie-adresPostbus 80, 4153 ZH Beesd

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.