Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

199

Oldtimers Salmiak klinkers

Met de aankoop van De Echte zwart-wit Salmiak Klinkers bewijst u een ware liefhebber van drop te zijn. En u wilt natuurlijk precies weten hoe ik deze drop maak. Dat Lees meer...
199
  • Prijs per kilo8,47
  • Inhoud 235 gram

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingSALMIAK KLINKER
  • ContactnaamCONCORP INTERNATIONAL BV104081

Met de aankoop van De Echte zwart-wit Salmiak Klinkers bewijst u een ware liefhebber van drop te zijn. En u wilt natuurlijk precies weten hoe ik deze drop maak. Dat gebeurt in de dropfabriek pal aan het riviertje de Boorne te Jirnsum. Daar waar ook de befaamde Autodrop wordt gemaakt. Uiteraard gebruik ik alleen de beste van de beste ingrediënten en uitsluitend natuurlijke kleur- en smaakstoffen. Aan de basis van deze karakteristieke salmiakdrop met pittige zwart-wit poeder staat Arabische gom. Dit zorgt voor de even stevige als bijtvriendelijke structuur. Aromatische extracten van de zoethoutwortel dragen zorg voor de rijke, onvergelijkbare smaak van echte drop. Salmiakzout levert die typische pittigheid, die, naar mijn smaak, in perfecte balans wordt gehouden door de toevoeging van glucose-fructosestroop en suiker. Tot slot geeft zwart-wit poeder de Salmiak Klinkers een verrassend pittige smaak.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.