229

Oldtimers Harlinger scheepsknopen

Scheepsknopen dropMet de aankoop van De Echte volzoete Scheepsknopen Drop bewijst u een ware liefhebber van drop te zijn. En u wilt natuurlijk precies weten Lees meer...

229
  • Prijs per kilo9,74
  • Inhoud 0.24 kilogram
  • Land van herkomstNederland

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingSCHEEPSKNOPEN
  • ContactnaamCONCORP INTERNATIONAL BV104081

Scheepsknopen dropMet de aankoop van De Echte volzoete Scheepsknopen Drop bewijst u een ware liefhebber van drop te zijn. En u wilt natuurlijk precies weten hoe ik deze drop maak. Dat gebeurt in de dropfabriek pal aan het riviertje de Boorne te Jirnsum. Daar waar ook de befaamde Autodrop wordt gemaakt. Uiteraard gebruik ik alleen de beste van de beste ingrediënten en uitsluitend natuurlijke kleur- en smaakstoffen. Aan de basis van deze karakteristieke volzoete drop staat Arabische gom. Dit zorgt voor de even stevige als bijtvriendelijke structuur. Aromatische extracten van de zoethoutwortel dragen zorg voor de rijke, onvergelijkbare smaak van echte drop. Salmiakzout levert die typische pittigheid, die, naar mijn smaak, in perfecte balans wordt gehouden door de toevoeging van glucose-fructosestroop en suiker. Tot slot voorziet puur natuurlijke was de Scheepsknopen Drop van een prachtig glans. Mocht u meer informatie voer mijn Oldtimers willen inwinnen, via www.oldtimers.nl komt u als dropliefhebber alles over mijn creaties te weten.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.