Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

576

Monini Olijfolie extra vierge truffel

Deze Extra Vierge met Witte Truffelaroma geeft een rijke en authentieke smaak aan pastagerechten, sauzen, grillspecialiteiten en vele vlees- en Lees meer...
576
  • Prijs per liter23,04
  • Inhoud 250 mililiter
Deze Extra Vierge met Witte Truffelaroma geeft een rijke en authentieke smaak aan pastagerechten, sauzen, grillspecialiteiten en vele vlees- en visgerechten. Door aan het einde van de bereiding slechts enkele druppels naar smaak toe te voegen, geeft u de finishing touch aan uw gerecht!

Disclaimer
De ingrediƫnten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.