Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

141

Olvarit Acht granen 12 maanden

Bambix gaat verder onder de naam Olvarit, maar je vertrouwde Acht Granen ontbijtpap blijft gewoon hetzelfde! Een goed ontbijt is onmisbaar voor een dag vol Lees meer...
141
  • Prijs per kilo5,64
  • Inhoud 250 gram
Bambix gaat verder onder de naam Olvarit, maar je vertrouwde Acht Granen ontbijtpap blijft gewoon hetzelfde! Een goed ontbijt is onmisbaar voor een dag vol ontdekkingen. Olvarit 12+ Acht Granen biedt je kindje de voedingsstoffen en energie om de dag goed te beginnen. De combinatie van acht soorten granen (rogge, tarwe, haver, gerst, mais, gierst, rijst en boekweit) zorgt voor een compleet en voedzaam ontbijt. De grovere structuur maakt het je kindje makkelijker om deze pap zelf met een lepel te eten.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.