Home Zin in Pasen; Ontbijt & Brunch

Maak het thuis gezellig tijdens Pasen met het lekkerste uit eigen streek! Een echt Paasontbijt of een heerlijke, late brunch mag natuurlijk niet ontbreken tijdens het Paasweekend. Bij Jan Linders zorgen we er voor dat jij alles in huis hebt om een uitgebreid Paas-ontbijt of heerlijke brunch op tafel te zetten. 

Geniet van al het lekkers wat onze streek te bieden heeft!

Al jaren de beste bakkerij van Nederland!

Al jaren de beste bakkerij van Nederland!

Geniet van ons uitgebreide assortiment ambachtelijke broden. Bereid met de beste en puurste ingrediënten uit onze eigen streek, vers gebakken in onze bakkerij in het Limburgse Kerkrade. Ons Korengoud brood is niet voor niets jaar na jaar uitgeroepen tot het beste brood van Nederland!

De lekkerste ontbijt- en brunchrecepten

De lekkerste ontbijt- en brunchrecepten

Lekker uitgebreid lunchen of brunchen tijdens het Paasweekend? We hebben de lekkerste recepten voor je verzameld en ook aan de kids hebben we gedacht!

Meer Paasrecepten >>

De smaak van het zuiden

De smaak van het zuiden

Onze Trots vleeswaren worden ambachtelijk bereid door slagers uit het Limburgse Hoensbroek en Hulsberg. Ze vertegenwoordigen de authentieke smaak van het zuiden en zijn bereid met alleen de beste ingrediënten volgens traditioneel of bijzonder recept, dat vaak van generatie op generatie is doorgegeven.

Lees meer >>

Eieren vertrouwd van dichtbij

Eieren vertrouwd van dichtbij

Eieren mogen niet ontbreken tijdens Pasen én we kunnen er EIndeloos mee variëren! Bij Jan Linders komen alle eieren vers van boeren uit onze eigen streek.

Variëren met ei >>

Alles voor jouw paasontbijt en -brunch

Bekijk hieronder een greep uit onze beste aanbiedingen van deze week, geldig van maandag 6 april t/m maandag 13 april. Benieuwd naar alle aanbiedingen van deze week? Klik dan hier!

549
Clevers

Cookies ijs

0
549
Clevers

Aardbeien ijs

0
549
Clevers

Lemon crunch ijs

0

Voor de kids

Ook aan de allerkleinsten hebben we gedacht! Ga lekker samen aan de slag en vergeet jouw gratis stickervel niet op te halen in de supermarkt op vertoon van je Liefhebbers-pas! 

Koken met kids

Koken met kids

Ook voor de kleinsten onder ons is Pasen altijd een feest. Laat je inspireren door kids-proof recepten: van vrolijke kuikens gemaakt van verse scharreleitjes uit de streek tot een echte regenboogpizza boordevol verse groenten!

Meer kidsrecepten >>

Gratis stickervel voor Liefhebbers!

Gratis stickervel voor Liefhebbers!

Neem op vertoon van je Liefhebbers-pas dit leuke gratis stickervel mee bij de kassa waarmee je vrolijk versierde paaseitjes kunt maken!

Nog geen Liefhebber? Neem de pas gratis mee bij de kassa en registreer online.