Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

ca. 244

Onze Trots Alt berliner

Met zorg en aandacht gemaakt door onze vakslager in de Limburgse slagerij te Hulsberg. Heerlijk voor op de boterham!

ca. 244

Het gewicht is een indicatie, het uiteindelijke gewicht kan iets afwijken. Daarom is de prijs een indicatie.

  • Prijs per kilo19,50
  • Inhoud ca. 125 gram

Combineert goed met...

Korengoud
Vloer Berglander heel
225
Campina
Botergoud grasboter ongezouten
259
Onze Trots
Appel-peer stroop
133

Productinformatie

Onze Trots Alt Berliner traktatie
De Alt Berliner wordt gemaakt van de beste kwaliteit varkensvlees en -lever. De worst krijgt zijn romige licht bittere smaak door de traditionele kruidenmelange. Alt Berliner is heerlijk op brood, eventueel met een beetje appelstroop. Of voeg de worst in kleine reepjes aan een salade toe.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.