Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

ca. 166

Onze Trots Ambachtelijke boerenpastei

Met zorg en aandacht gemaakt door onze vakslager uit het Limburgse Hoensbroek. Heerlijk voor op de boterham!

ca. 166

Het gewicht is een indicatie, het uiteindelijke gewicht kan iets afwijken. Daarom is de prijs een indicatie.

  • Prijs per kilo13,27
  • Inhoud ca. 125 gram

Combineert goed met...

Korengoud
Vloer Berglander heel
225
Onze Trots
Appel-peer stroop
133
Campina
Botergoud grasboter ongezouten
259

Productinformatie

Onze Trots boerenpastei, een ware traktatie
De boerenpastei is gemaakt van de beste kwaliteit varkensvlees. Gekruid met ui, witte peper, foelie en zout. De boerenpastei dankt zijn specifieke smaak aan de toevoeging van laurierblad en jeneverbessen. Heerlijk als broodbeleg, met naar smaak een beetje appelstroop.

Onze Trots pasteien bij RTL Breakfast Club
De pasteien worden gemaakt door onze vakslager uit het Limburgse Hoensbroek. Een écht streekproduct dus. Verschillende soorten pastei vindt u in onze supermarkten netjes gesneden in de koeling, maar weet u ook hoe een hele pastei er uit ziet? Verskenner Boudewijn is benieuwd en is op bezoek gegaan bij onze vakslager om het geheim van dit typische streekproduct te achterhalen. 

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.