Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

ca. 212

Onze Trots Gebakken pastei

Met zorg en aandacht gemaakt door onze vakslager in de Limburgse slagerij te Hoensbroek. Heerlijk voor op de boterham!

ca. 212

Het gewicht is een indicatie, het uiteindelijke gewicht kan iets afwijken. Daarom is de prijs een indicatie.

  • Prijs per kilo16,98
  • Inhoud ca. 125 gram

Combineert goed met...

Korengoud
Vloer Berglander heel
225
Onze Trots
Appel-peer stroop
133
Campina
Botergoud grasboter ongezouten
259

Productinformatie

Onze Trots gebakken pastei
Een regionale delicatesse van de beste kwaliteit varkensvlees en -lever en verschillende kruiden. De pastei heeft een romige en licht bittere smaak. Heerlijk als broodbeleg, met naar smaak een beetje appelstroop.

Onze Trots pasteien bij RTL Breakfast Club
De pasteien worden gemaakt door onze vakslager uit het Limburgse Hoensbroek. Een écht streekproduct dus. Verschillende soorten pastei vindt u in onze supermarkten netjes gesneden in de koeling, maar weet u ook hoe een hele pastei er uit ziet? Verskenner Boudewijn is benieuwd en is op bezoek gegaan bij onze vakslager om achter het geheim van dit typische streekproduct te komen. 

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.