719

Onze Trots Bonen limburgse liefde

 Topkwaliteit bonen met een volle smaak en een heel klein vleugje melkchocolade. Met eem tikje pit.

719
  • Prijs per kilo14,38
  • Inhoud 500 gram

Productinformatie

In het jaar 1985 introduceert Jan Linders de eerste koffielijn. Een mijlpaal in het assortiment! Nu, 30 jaar later, introduceren we Onze Trots koffiebonen, op smaak gebrand in het Limburgse Ittervoort. 

Smaak van Limburgse Liefde
Huismelange
Een veelzijdige, eerlijke melange. De basis van deze koffie wordt gevormd door topkwaliteit bonen met een volle smaak en een heel klein vleugje melkchocolade. Deze koffie heeft een tikje pit, maar blijft overwegend zacht om te drinken. Ware liefde! 

Koffiebonen bewaren
Elke koffieboon zit boordevol aroma en oliƫn, waardoor hij een specifieke smaak krijgt. Op het moment dat de koffieboon in aanraking komt met lucht, licht en vocht, verliest deze geleidelijk zijn smaak. Daarom is het belangrijk om de bonen in de originele verpakking in een licht- en luchtdichte koffiebus te bewaren.

Fairtrade gecertificeerd
Onze Trots koffiebonen zijn Fairtrade gecerticeerd en voor100% afkomstig van Fairtrade boeren. Fairtrade helpt boeren en arbeiders in ontwikkelingslanden een betere plek te verwerven in de handelsketen, zodat ze kunnen leven van hun werk en kunnen investeren in een duurzame toekomst. Kijk voor meer informatie op maxhavelaar.nl.

 Topkwaliteit bonen met een volle smaak en een heel klein vleugje melkchocolade. Met eem tikje pit.

Disclaimer
De ingrediƫnten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.