799

Onze Trots Bonen trots op de branding

Op authentieke wijze gebrande espresso met aroma's van karamel. Een volle, krachtige koffie.

799
  • Prijs per kilo15,98

Productinformatie

In het jaar 1985 introduceert Jan Linders de eerste koffielijn. Een mijlpaal in het assortiment! Nu, 30 jaar later, introduceren we Onze Trots koffiebonen, op smaak gebrand in het Limburgse Ittervoort. 

Smaak van Trots op de Branding
Intens dark roast
Deze espresso is op authentieke wijze gebrand waardoor hij uitdagend en complex van smaak wordt. De beste bonen met aroma's van karamel zorgen voor een volle en krachtige koffie, die intens binnenkomt en heerlijk is qua afdronk. Met recht onze trots!

Koffiebonen bewaren
Elke koffieboon zit boordevol aroma en oliƫn, waardoor hij een specifieke smaak krijgt. Op het moment dat de koffieboon in aanraking komt met lucht, licht en vocht, verliest deze geleidelijk zijn smaak. Daarom is het belangrijk om de bonen in de originele verpakking in een licht- en luchtdichte koffiebus te bewaren.

Fairtrade gecertificeerd
Onze Trots koffiebonen zijn Fairtrade gecerticeerd en voor100% afkomstig van Fairtrade boeren. Fairtrade helpt boeren en arbeiders in ontwikkelingslanden een betere plek te verwerven in de handelsketen, zodat ze kunnen leven van hun werk en kunnen investeren in een duurzame toekomst. Kijk voor meer informatie op maxhavelaar.nl.

  • Inhoud 500 gram
  • Land van herkomstNederland

Op authentieke wijze gebrande espresso met aroma's van karamel. Een volle, krachtige koffie.

Disclaimer
De ingrediƫnten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.