Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

719

Onze Trots Koffiebonen zinderend zuiden

Krachtige espresso met een mooi, zuidelijk temperament. Een volle koffie met een stevige afdronk

719
  • Prijs per kilo14,38
  • Inhoud 500 gram

Productinformatie

In het jaar 1985 introduceert Jan Linders de eerste koffielijn. Een mijlpaal in het assortiment! Nu, 30 jaar later, introduceren we Onze Trots koffiebonen, op smaak gebrand in het Limburgse Ittervoort. 

Smaak van Zinderd Zuiden
Extra dark roast
Krachtige espresso met het mooie, zuidelijke temperament, maar niet dat bittertje op het einde. Een volle koffie met een stevige afdronk, waardoor deze uitstekend is om de middag mee te starten of de middagdip te doorbreken. Voel de spanning!

Koffiebonen bewaren
Elke koffieboon zit boordevol aroma en oliën, waardoor hij een specifieke smaak krijgt. Op het moment dat de koffieboon in aanraking komt met lucht, licht en vocht, verliest deze geleidelijk zijn smaak. Daarom is het belangrijk om de bonen in de originele verpakking in een licht- en luchtdichte koffiebus te bewaren.

Fairtrade gecertificeerd
Onze Trots koffiebonen zijn Fairtrade gecerticeerd en voor100% afkomstig van Fairtrade boeren. Fairtrade helpt boeren en arbeiders in ontwikkelingslanden een betere plek te verwerven in de handelsketen, zodat ze kunnen leven van hun werk en kunnen investeren in een duurzame toekomst. Kijk voor meer informatie op maxhavelaar.nl.

Krachtige espresso met een mooi, zuidelijk temperament. Een volle koffie met een stevige afdronk

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.