799

Onze Trots Bonen zinderd zuiden

Krachtige espresso met een mooi, zuidelijk temperament. Een volle koffie met een stevige afdronk

799
  • Prijs per kilo15,98

Productinformatie

In het jaar 1985 introduceert Jan Linders de eerste koffielijn. Een mijlpaal in het assortiment! Nu, 30 jaar later, introduceren we Onze Trots koffiebonen, op smaak gebrand in het Limburgse Ittervoort. 

Smaak van Zinderd Zuiden
Extra dark roast
Krachtige espresso met het mooie, zuidelijke temperament, maar niet dat bittertje op het einde. Een volle koffie met een stevige afdronk, waardoor deze uitstekend is om de middag mee te starten of de middagdip te doorbreken. Voel de spanning!

Koffiebonen bewaren
Elke koffieboon zit boordevol aroma en oliƫn, waardoor hij een specifieke smaak krijgt. Op het moment dat de koffieboon in aanraking komt met lucht, licht en vocht, verliest deze geleidelijk zijn smaak. Daarom is het belangrijk om de bonen in de originele verpakking in een licht- en luchtdichte koffiebus te bewaren.

Fairtrade gecertificeerd
Onze Trots koffiebonen zijn Fairtrade gecerticeerd en voor100% afkomstig van Fairtrade boeren. Fairtrade helpt boeren en arbeiders in ontwikkelingslanden een betere plek te verwerven in de handelsketen, zodat ze kunnen leven van hun werk en kunnen investeren in een duurzame toekomst. Kijk voor meer informatie op maxhavelaar.nl.

  • Inhoud 500 gram
  • Land van herkomstNederland

Krachtige espresso met een mooi, zuidelijk temperament. Een volle koffie met een stevige afdronk

Disclaimer
De ingrediƫnten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.