Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

998

Onze Trots Konijn op Limburgse wijze

Een typisch gerecht bereid volgens recept uit het bourgondische zuiden. Heerlijk malse konijnenbouten in een smakelijke saus.

998
Prijs per kilo 9,98
Inhoud 1000 gram

Combineert goed met

Hak
Rode kool met appel
079
Maggi
Gebonden jus naturel
042
0
Vastkokend 2 kilogram
259

Productinformatie

Konijn op typisch Limburgse wijze
Twee mals gestoofde konijnenbouten gemarineerd in een heerlijke saus. Een typisch gerecht bereid volgens recept uit het bourgondische zuiden. Krachtig en kruidig van smaak. U hoeft het alleen in de oven te verwarmen. Zo zet u gemakkelijk een bijzonder smakelijk gerecht op tafel. 

Konijn alleen met kerst?
Konijn alleen met kerstmis op tafel? Zeker niet! Konijn op Limburgse wijze is al vanaf de herfst te verkrijgen in onze supermarkten. Maar voor dit gerecht in ons koelschap ligt, ondergaat het een nauwkeurige bereiding bij onze vakslager. Verskenner Boudewijn is bij deze slager langs gegaan om te zien hoe ambachtelijk dit gerecht bereid wordt. 



Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.