Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

ca. 299

Onze Trots Licht gerookte kipfilet


ca. 299

Het gewicht is een indicatie, het uiteindelijke gewicht kan iets afwijken. Daarom is de prijs een indicatie.

  • Prijs per kilo23,89
  • Inhoud ca. 125 gram

Combineert goed met...

Perfekt
Wrap tortilla's 6 stuks
092
0
Ijsbergsla
099
Heks'nkaas
Original
2.77 249
249
Deze actie is geldig van 19-10-2020 t/m 25-10-2020

Productinformatie

Licht zoute smaak
Onze Trots gerookte kipfilet heeft een licht zoute smaak met een subtiel zoetje. De kipfilet is gerookt op beukenhout voor meer smaak. Een smaakvol en licht stukje kip voor op de boterham of als smaakmaker in een wrap, salade of soep. 


Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.