500

Onze Trots Limburgs runder zuurvlees

Dit zuurvlees wordt nog altijd gemaakt volgens het oude familierecept van slagerij Keulen in het Limburgse Hulsberg.

500
  • Prijs per kilo10,00

Productinformatie

Zuurvlees of Zoervleisj
Ons zuurvlees is een typisch streekproduct uit het land van Jan Linders en wordt op zijn Limburgs 'zoervleisj' genoemd. De naam 'zoervleisj' is afgeleid van de traditionele bereiding, waarin het vlees vooraf gemarineerd wordt in azijn. Dankzij een nacht marineren in het azijn krijgt het zuurvlees zijn authentieke zure smaak. Het vlees wordt zoeter gemaakt door bij het bakken Limburgse appelstroop toe te voegen en te binden met peperkoek.

Zuurvlees, 'n oud familierecept 
Ons ‘zoervleisj’ wordt nog altijd volgens het oude familierecept gemaakt. Het exacte recept blijft natuurlijk geheim, maar een uniek kijkje in de keuken van onze vakslager Jac Keulen uit het Limburgse Hulsberg onthult wel hoe dit vlees aan zijn typische smaak komt.

Tip van onze vakslager: eet zuurvlees met frietjes of bij aardappelpuree en rode kool.

  • Inhoud 0.5 kilogram
  • Land van herkomstNederland

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Land van oorsprong

Nederland


Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingLimburgs Runder Zuurvlees

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.